Nederland uavgjort mot Ecuador låser ikke direkte opprykksplassen

Etter kontinuerlig visning er det ikke noe svakt landslag som kan gå videre til VM-sluttspillet. Ecuador spilte uavgjort 1-1 med Nederland. Før VM-sluttspillet trodde alle at Ecuador var svakt, men nå har de trukket uavgjort mot Nederland. Nederland presterte dårlig i denne kampen. Etter å ha scoret et mål innen 5 minutter i begynnelsen, så det ut til at de mistet kampviljen i neste kamp.

Kanskje Nederland undervurderte Ecuadors styrke, så de tok ikke utfordringen så seriøst etter at de tok ledelsen og scoret et mål. Da kampen nådde 50 minutter, våknet nederlenderne igjen etter at Enner Valencia, som hadde på seg den 13.Billige fotballdrakter Ecuador Wales VM 2022, scoret et mål. Den 33 år gamle Enner Valencia scoret ikke bare åpningsmålet i verdensmesterskapet i 2022, men han er også den eneste spilleren som har scoret og flest mål i begge konkurransene så langt.

I de siste VM-kampene ble scoringen skrevet om innen 10 minutter etter andre omgang. Blant dem ble både Argentina og Tyskland forbigått av motstanderne i andre omgang, mens motstanderne i første omgang med vilje ga opp offensiven for å svekke styrken, og få dem til å slappe av sin årvåkenhet. Nederland kan ha gjort de samme feilene som de tidligere landslagene, så de vant ikke kampen til slutt. Denne oransje Billige fotballdrakter Nederland har ennå ikke vunnet et mesterskap. Selv i den sterkeste perioden på 1970- og 1990-tallet vant landslaget bare andreplassen. Nederland er ivrige etter å vinne et VM-mesterskap, så kan disse unge spillerne realisere dette ønsket?